söndag, 31 May 2020
A+ R A-
×

fel

The webmaster has forbidden your access to this site

Referenser

Vad säger kunderna om JEMT AB?

Vi på JEMT är måna om att alltid försöka hitta den rätta lösningen för våra kunder, utifrån deras behov och önskemål. Därför gör vi till exempel i princip alltid ett besök i den gällande fastigheten innan vi lämnar ett pris och förslag på värmesystem eller åtgärd. Alla fastigheter ser olika ut, och det är ofta svårt, om inte omöjligt, att uttala sig om vilken lösning som passar bäst utan att ha tagit hänsyn till planlösning och andra förutsättningar.

Vi är måna om att inte bara hitta den bästa lösningen för kunden när det gäller till exempel värmesystem. Vi ser dessutom till att hjälpa kunden med eventuella problem som kan uppkomma när installationen väl är klar, och är noga med att inte lämna kunden vind för våg utan finns tillgängliga för att svara på frågor och felsöka vid behov.

Oavsett om vi arbetar med värme, kyla, vatten eller ventilation så är vårt mål att arbetet ska vara professionellt utfört och de produkter vi använder är bland de bästa som finns att få på marknaden. Vår ambition är att kunderna ska veta att om man anlitar JEMT så blir resultatet bra!

 

För att uppnå våra mål och ständigt arbeta på att bli bättre så genomför vi löpande kundundersökningar där slumpvis utvalda kunder i lugn och ro efter det att vårt arbete är avslutat får svara på frågor om hur de upplevt våra tjänster, våra produkter och vårt bemötande.

Här nedan hittar ni några av de kommentarer vi fått från våra kunder.

På frågorna "Kan du tänka dig att anlita JEMT igen?" och "Skulle du rekommendera JEMT till vänner och bekanta?" har hittills 100 % svarat JA.

 

 

Citat från några av våra kunder:

Minera Skifer"Sommaren, hösten och vintern 2016 genomförde vi en omfattande konvertering av vårt uppvärmningssystem vid  fabriken i Finnsäter, Offerdal.
Samtliga värmekällor, såväl elektriska som olje-eldade byttes ut och ersattes med vattenburen värme från fyra pannor eldade med biobränsle. Nya pannor och pannrum, rördragning, tankar, växlare och nya värmekällor projekterades, installerades och driftsattes av Martin och övriga gänget på Jemt AB på ett föredömligt sätt.
Med övervakning och driftdata i realtid via mobilen är jag hela tiden uppdaterad och ser att anläggningen fungerar som den ska.
Projektet som delfinansierats via ”Klimatklivet” innebär också att vi reducerar våra CO2-utsläpp med ca 340 ton per år vilket känns extra bra i vårt natursköna område.
Stort tack för gott samarbete."

Per Göran Pettersson VD Minera Skiffer AB

 

"Utförandet har varit professionellt och smidigt. Allt från kontakten inledningsvis till avslutat arbete har varit över de förväntningar vi hade. Ett engagemang som ger ett stort förtroende och gör mig som kund trygg."
K Olofsson, Offerdal
Installation av jordvärmepump samt ny vattenpump

"Trevligt bemötande från början och hela tiden när det varit några problem (Till skillnad från stora aktörer som inte bryr sig).
L Lundberg, Offerdal
Installation av ny panna med acktank

"Kom snabbt. Utförde arbetet på ett professionellt sätt. Trevlig."
U Björck, Sundsvall
Service värmepump läckage

"Jag är mycket nöjd med de arbeten som utförts. Det var vissa inkörningsproblem men jag fick omgående hjälp att rätta till felen. Jag är tacksam för vänligt och tålmodigt bemötande. Jag upplever att ni i lugn och ro förklarat det jag inte förstått och att jag fått den hjälp jag efterfrågat."
B Rosander, Offerdal
Installation av bergvärme samt diverse andra arbeten som tex montering av utkastare

"Martin har alltid varit trevlig, saklig och gjort ett bra jobb. Vi har alltid fått ett prisförslag så vi vet vad det ska kosta, har det blivit förändringar (om viktigare jobb måste tas först) har vi alltid fått veta det så vi inte väntar i onödan. JEMTs jobb har varit med mycket bra utfört resultat. Kommer att anlita JEMT i framtiden för kommande renoveringar. Har bara positiva erfarenheter av JEMT."
K Hallenberg, Offerdal
Installation av bergvärmepump samt byte av radiatorer, arbete och material i samband med badrumsrenovering

"Har aldrig tidigare anlitat hantverkare som kommer snabbt och som alltid kommer på den tid som avtalats. Detta imponerade stort! Bra att jag slapp kontakta flera hantverkare. JEMT tog in Brunnsborrarna utan att jag behövde bry mig. För mig var det toppen. Rekommenderar JEMT till vänner och bekanta."
Å Mattsson, Offerdal
Installation av bergvärme

"Mycket trevligt bemötande; god service när något behövt åtgärdas snabbt. Arbetet utförs noggrannt och ni visar stort tålamod för den okunniga kundens frågor. Vill absolut kontakta företaget igen vid behov och har flera gånger rekommenderat till andra."
M Ericson, Alsen
Installation av bergvärme samt diverse andra mindre jobb genom åren

 "Mycket serviceinriktad och öppen för olika lösningar. Snabbt och effektivt utförande till bra pris. Kollade med bekanta som alla var mycket positiva, tex berättade om ett jobb som snabbt utfördes tidig morgon på Nyårsdagen då vattenläcka uppstått."
U och I Ashan, Linköping
Utrivning av mulltoa och totalrenovering av badrum. Infiltrationsanläggning. Klart mitten av juli 2015

"Det var ett tag sedan installationen men det jag kommer ihåg var en mycket kunnig personal som gav ett pålitligt intryck. Information levererades så att jag förstod produkten."
O Hansson, Offerdal
Installation av luftvärmepump

"Alltod trevligt bemötande, hjälpsamma, bra service."
L Klemensson, Offerdal
Byte av värmesystem; golvvärme, solfångare, acktank, sommaren 2014-sommaren 2015

"Vi fick ett proffsigt och kunnigt bemötande från det första mötet till färdig installation."
H Fjällberg, Offerdal
Bergvärmeinstallation

"Supernöjd! Effektiva! Bra arbetsupplägg. Trevlig personal! Sparar mycket flis och driftstid tack vare nytt laddsystem. Man vill ju ha en "husrörmokare" och det kommer ni att vara hädanefter."
T Hansson, Trångsviken
Ombyggnad värmesystem - flispanna
Nyinstallation värme - vardagsrum

 

Kontakta oss

 

063-1310100640-38010

service@jemt.se