söndag, 31 May 2020
A+ R A-
×

fel

The webmaster has forbidden your access to this site

Jobba hos JEMT Vatten och Värme

 

Just nu söker vi inte aktivt efter någon ny medarbetare, men hör gärna av dig med en intresseanmälan så har vi dig i åtanke om det blir aktuellt att anställa!

 

Allmänt om våra tjänster!

Läs och hör gärna av dig om detta känns rätt för dig, även om vi inte råkar ha någon ledig plats just nu. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med våra blivande medarbetare!

Framför allt är vi intresserad av att komma i kontakt med dig med utbildning och/eller erfarenhet.
Söker vi lärlingsplats är du också välkommen att kontakta oss så ska vi ha dig i åtanke om det blir aktuellt att ta in en lärling. Söker vi aktivt efter en lärling så står det längre upp på sidan.

För att du ska kännas rätt för vårt företag och våra värderingar så är det viktigt att du är noggrann och kan ta folk "på rätt sätt". Med detta menar vi att du ska vara trevlig mot kunden och bete dig som vi förväntar oss mot både kunder, medarbetare, leverantörer och alla andra som du kommer i kontakt med. Vår ambition är att kunden ska bli nöjd, och vi vill inte släppa kunden innan vårt arbete är utfört till belåtenhet. Eventuella klagomål bemöter vi och tar med oss erfarenheterna för att se om/hur vi kan bli bättre. Kunden ska få svar på sina frågor, på ett språk som han eller hon förstår. Kunden ska känna att vi finns tillgängliga och kunden ska veta att om vi har bestämt en tid så är det den tiden som gäller - i annat fall hör vi av oss för att informera ifall något kommit emellan. Vi strävar också efter att vara kostnadsmedvetna, både för kundens och företagets skull, samtidigt som vi aldrig medvetet naggar på kvaliteten på de tjänster och produkter vi erbjuder.

Vi är måna om att ha en bra atmosfär medarbetarna emellan, och det är viktigt att alla ska trivas och ha roligt på sitt jobb. Lika viktigt är att alla tar sitt ansvar. Vi är ett växande företag, och viss flexibilitet krävs för att möta olika behov och olika förutsättningar beroende på årstid, kund, etc. Arbetet är oftast  väldigt fritt (beror naturligtvis på vilken tjänst man söker), vilket tilltalar många men samtidigt kräver viss organisationsförmåga och ett stort ansvar.

Vi har vår bas i Offerdal men utför arbeten främst i hela Jämtland men även i resten av södra Norrland, vilket kan innebära arbete/övernattningar på annan ort och mycket tid i bilen, beroende på aktuell tjänst.

Tycker du att det låter intressant och du tror att du kan vara rätt person för vårt team så är du varmt välkommen att höra av dig för ett möte och en första kontakt som kanske kan leda vidare när rätt tillfälle uppstår!

Martin och Jenni med personal
0640-38010

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

 

063-1310100640-38010

service@jemt.se