Renoverar du också?

Som förhoppningsvis framgår av vår hemsida så erbjuder vi en hel del olika tjänster. Främst inom det som namnet antyder, nämligen Vatten och Värme, men även en hel del övrigt mer traditionellt rörmokerijobb liksom mer specifika tekniska tjänster och lösningar.

Vi arbetar mycket med att hitta nya, mer effektiva och ekonomiska lösningar i redan befintliga hus. På bilden nedan arbetar Pontus i ett hus som ägarna håller på att renovera. Från att ha varit en kåk som stått tom i åtskilliga år börjar där nu bli riktigt fint, men visst har det krävts mycket jobb och stora investeringar.

JEMT Vatten och Värme har bland annat installerat vattenpump och tankar, dragit vatten och avlopp och värmeledningar, samt monterat golvvärme och ställdon, Vi har även kopplat in laddomat till vedpanna samt nödkylning, kompletterat badrum, programmerat rumstermostater, monterat styrning för panna,samt installerat vattenfilter och avhärdare för att nämna en del.

JEMT Vatten och Värme hjälper dig med allt runt vatten och värme för din fastighet när du renoverar.
Ibland är det varken enkelt eller bekvämt, men JEMT Vatten och Värme i löser dina problem när du renoverar

Vill du också se över dina uppvärmningsmöjligheter eller se över ditt vatten (du har väl inte missat vår vatten-kampanj nu i april?) så kontakta oss på 0640-38010.

Lediga tider!

Just nu har vi lite luckor, så passa på att höra av dig om det är något du vill få fixat redan innan påsk (gäller förutsatt att det ej är väntetid på material)! Ring Linnéa eller nån av oss andra på 0640-38010 så bokar vi in dig.

Vi passar på att önska alla en riktigt GLAD PÅSK och påminner om att vi har ständig jour för riktigt akuta ärenden.

Passa på att boka in JEMT Vatten och Värme redan innan påsk! Vi har lite luckor denna veckan. Påminner om att vi har ständig jour för akuta ärenden!

Ny hemsida!

Välkommen till vår hemsida! Har du besökt oss tidigare så känner du kanske inte riktigt igen dig. Sidan är under uppbyggnad så ha tålamod om det inte riktigt funkar som det ska än, eller om information saknas.

Du kan alltid ringa oss på 0640-38010 för att boka in ett besök eller få mer information.

Vi nås även på mail service@jemt.se eller via facebook, men för bästa och snabbaste svar är telefon bästa alternativet.