JEMT Vatten och Värme erbjuder ständig jour

JEMT Vatten och Värme är ett av ytterst få vvs-företag i Jämtland som erbjuder jour dygnet runt, årets alla dagar. Droppar vattnet från taket när du mitt i natten kommer hem från semestern i Thailand? Slutar värmen funka årets kallaste dag, som såklart råkar vara en söndag eller självaste nyårsafton?

Oavsett vad som händer, så händer det ju sällan en helt vanligt tisdag när det är lätt att få tag på någon som kan hjälpa. Har du någon gång försökt få tag på en rörmokare på julafton så vet du nog vad vi menar.
Men nu kan du spara vårt nummer för att ha det lätt åtkomligt ifall olyckan är framme i din fastighet, oavsett tid på dygnet.

Hur funkar det?

Vi har alltid någon montör eller tekniker i tjänst som finns för dig, ett telefonsamtal bort. Kan vi, så hjälper vi dig via telefon. Kanske vi kan lösa problemet helt, kanske vi kan hitta en nödlösning så att du åtminstone klarar dig till kommande vardag, och på så sätt kan hålla ner dina kostnader.
Går det inte att lösa via telefon och problemet bedöms vara för akut för att vänta till en vardag så kommer vi ut till dig för att försöka lösa problemet på plats. Vi har väl utrustade bilar med en stor uppsättning verktyg och material för att kunna lösa flera olika typer av problem. Vi har även ett eget lager med ytterligare material om det verkligen kniper.

Vad räknas som en jourutryckning?

Vi kan hjälpa dig med flera olika problem som är verkligt akuta som drabbar din fastighet. Här är några exempel på jobb vi åkt ut på:

  • Vattenläckage, frysskador
  • Värmepumpar och pannor som havererat
  • Omkoppling av vatten efter brand

Observera att våra jourutryckningar är till för verkligt akuta ärenden som inte kan vänta. Droppande kranar eller en värmepump som behöver en vanlig service hör inte dit, utan dessa hjälper vi dig istället med en vanlig vardag.

Vi utför arbeten åt försäkringsbolag och samarbetar med flera andra företag för att försöka hitta smidiga lösningar åt dig när det behövs. Observera att om du bor i hyresfastighet så ska du oftast kontakta fastighetsägaren i första hand.

Kontakta oss på 0640-38010!

JEMT Vatten och Värme är ett av ytterst få vvs-företag i Jämtland som erbjuder jour dygnet runt, årets alla dagar.
JEMT Vatten och Värme är ett av ytterst få vvs-företag i Jämtland som erbjuder jour dygnet runt, årets alla dagar.