Vi söker personal!
Tycker du att vårt företag låter intressant och du tror att du skulle passa in här så slå en signal, skicka en intresseanmälan eller kom förbi på en kopp kaffe och berätta lite om dig själv. Ibland kan vi behöva personal med kort varsel och vi sparar alla kontaktuppgifter.

Servicetekniker

Vem är du?
Som servicetekniker hos oss på JEMT kommer du vara vårt ansikte utåt. Eftersom din roll innebär en hel del självständigt arbete är det naturligt för dig att ta ansvar, fatta beslut och jobba på ett strukturerat sätt i vardagen, detta samtidigt som du är en del i vårt lag och kan ta instruktioner.
Vi vill att du är en sån person som vill kunna vara stolt över det jobb du utför. Kunderna tycker att du är trevlig, svarar på deras frågor på ett språk som de förstår, oavsett om du pratar med Hilda på 90 år som mest tycker att värmepumpen är bra att hänga tvätt på eller om du pratar med en kollega i branschen. Att du kommer i tid, eller hör av dig om du skulle bli försenad, samt lämnar rent och snyggt efter dig är självklart.

Du är bra på att ta stöd och inhämtar information där det behövs. Det är inte ovanligt att vi åker på jobb där andra tidigare har kört fast och då är det extra viktigt att nyttja alla tänkbara möjligheter som finns för att komma vidare och lösa problemet. Lika viktigt som att du själv kan fråga om hjälp är att du hjälper dina kollegor när de kör fast och kliar sig i huvudet. Var inte rädd för att tänka utanför boxen om andra kört fast.
Du trivs med att tillbringa många mil på vägarna och har inga problem med att åka på tjänsteresor, då detta ingår i tjänsten.
Kylcert är ett plus, men möjlighet kan finnas för rätt person att utbilda sig under anställningens gång. Vi tror att du som är rätt för denna rollen har ett stort tekniskt intresse, och har lätt att förstå elscheman och hur saker hänger ihop i tekniska produkter.

Exempel på arbetsuppgifter:
Planerat underhåll och service. Felsökning och reparation. Nyinstallationer och uppstarter av nya anläggningar. Akuta utryckningar av stor variation.
Arbetsplatsen varierar mellan det lilla fritidshuset på fjället till den stora industrianläggningen i stan, och omfattar allt mellan stora biobränsleanläggningar till läckande rör och åtgärder mot illaluktande vatten, vilket ställer stora krav på flexibilitet och förmåga att ta reda på information och lösa problem.
Arbetet sker till stor del i Jämtlands län, med då vi har avtal och kunder i resten av landet så innebär även tjänsteresor utanför länet. Hur mycket varierar kraftigt utifrån tid på året samt inkommande arbeten men periodvis kan det innebära många mil på vägarna och flera nätter på hotell. Oftast planeras arbetet så att man är borta en hel arbetsvecka i taget för att spara in på restiden.
Även utbildningar utomlands kan bli aktuellt.
Beredskap enligt schema kommer att ingå i tjänsten.

Vi ser fram emot att träffa dig för att prata vidare och hoppas på att kunna välkomna dig till JEMT!

För mer information eller för att söka tjänsten:
Martin Andersson, 0640-775640, martin@jemt.se
Jenni Andersson, 0640-775641, jenni@jemt.se