JEMT Vatten och Värme är ett företag med spetskompetens inom just vatten och värme, precis som namnet antyder.

Vi kan hjälpa dig med alla typer av uppvärmning såsom biobränslepannor (ved, flis och pellets), och alla typer av värmepumpar (luft/luft, luft/vatten, bergvärme, jordvärme sjöväme) och vi arbetar med alla typer av fastigheter, från den lilla sportstugan till den större industrin.

Oavsett fastighet och oavsett värmekälla så finns det oftast åtgärder som är möjliga för att Du som kund ska kunna sänka dina uppvärmningskostnader, och dessutom göra en insats för miljön! Ibland handlar det om installation av ett helt nytt värmesystem och ibland kan det räcka med mindre justeringar av det befintliga systemet. Kontakta oss för en genomgång och plan som passar just dig och din fastighet utifrån önskemål, behov och förutsättningar!

Förutom uppvärmning av fastigheter så kan vi även hjälpa dig att få friskt vatten i din fastighet. Vi brukar börja med att rekommendera ett vattenprov och beroende på resultat kan vi sedan hjälpa dig med de åtgärder som krävs.

Vi har trevlig och kompetent personal som sätter kundens behov och önskemål i fokus. Ingen fråga är för dum för att ställas!
Vi utgår från Östersund, Föllinge och Offerdal och utför arbeten i hela södra Norrland.
Just nu är vi sex anställda.


Tjänster

Det vi är bäst på är alla typer av uppvärmning av olika fastigheter, men vi har tillsammans bred kompetens och utför flera olika typer av arbeten.

 • Totala värme- och pannrumsinstallationer för allt från det lilla fritidshuset till den större industrifastigheten
 • Felsökning och service av värmepumpar och värmepannor
 • Injustering av värmesystem för optimal funktion och besparing
 • Service av kylutrustning
 • Vattenprover och filterinstallation
 • Ventilationslösningar

Våra kunder är privatpersoner, större fastighetsägare och företag.
Vi samarbetar med andra hantverkare, försäkringsbolag och till exempel borrföretag för att kunna erbjuda kompletta lösningar när kunden så önskar.

Det som utmärker oss är att vi erbjuder inte enbart en lösning utifrån kundens önskemål utan är måna att även titta på fastighetens förutsättningar för att kunna erbjuda bästa möjliga alternativ. Vi kan teckna olika typer av serviceavtal och erbjuder jour dygnet runt, årets alla dagar för att du ska kunna sova gott och förlita dig på att du vid behov alltid ska kunna få hjälp.

Produkter

Vi är återförsäljare åt flera leverantörer och installerar, reparerar och servar alla produkter som vi säljer. En lista över våra huvudleverantörer hittar du längst ner på sidan, med en länk till deras egna hemsidor där du hittar uppdaterad information om deras produktutbud.
Vi arbetar även med andra märken, utifrån kundens behov och önskemål.

Några av de produkter vi säljer, installerar och reparerar är:

 • Flispannor
 • Pelletspannor
 • Vedpannor
 • Värmepumpar
 • Solfångare

Oavsett om vi arbetar med värme, kyla, vatten eller ventilation så är vårt mål att arbetet ska vara professionellt utfört, och de produkter vi använder är bland de bästa som finns att få på marknaden. Vår ambition är att kunderna ska veta att om man anlitar JEMT så blir resultatet bra.

Vi erbjuder även jour utanför ordinarie arbetstider, vid akuta ärenden! Ring 0640-38010 så hjälper vi dig.