Förnybar energi för miljöns och industrins skull

Biobränsle som till exempel flis och pellets är en förnyelsebar energikälla och ingår i naturens kretslopp. Till skillnad från fossila bränslen, som t ex olja och gas bidrar den inte till växthuseffekten då den är koldioxidneutral. Att använda biobränsle istället för fossilt bränsle är möjligt i de flesta fastigheter och verksamheter. Klicka dig vidare för att läsa mer om Sveriges miljömål och kontakta oss gärna för att se hur vi kan hitta rätt lösning för Dig och Din verksamhet!

Sveriges miljömål

Ny hemsida!

JEMT Vatten och Värme

Som du ser så ser hemsidan för tillfället inte riktigt ut som den ska eller brukar. Vi håller just nu på att bygga en ny hemsida och ber därför om överseende och tålamod ett tag framöver, tills sidan är klar. Hittar du inte informationen du söker så ring oss på 0640-38010 så hjälper vi dig! Varmt välkommen till JEMT Vatten och Värme!...

Läs mer

Vad tycker våra kunder?

Mycket trevligt bemötande, god service när något behövt åtgärdas snabbt. Arbetet utförs noggrant och ni visar stort tålamod för den okunniga kundens frågor.

Maria Ericsson Installation av bergvärme samt diverse andra jobb

Utförandet har varit professionellt och smidigt. Allt från kontakten inledningsvis till avslutat arbete har varit över de förväntningarna vi hade. Ett engagemang som ger ett stort förtroende och gör mig som kund trygg.

Kenth Olofsson Installation av jordvärme samt ny vattenpump

Vad vi erbjuder

Vi på JEMT Vatten och Värme har en bred erfarenhet av uppvärmning och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dig och dina behov, utifrån fastighetens förutsättningar. Även traditionella rörmokeriarbeten. Vi utgår från Östersund och Offerdal och utför arbeten i hela södra Norrland. Jour dygnet runt, årets alla dagar!

Pelletsanläggning
Rörmokeri